Categorie

maandag 28 oktober 2013

Topbanden gedeeld bovenaan in test Consumentenbond


In het november-nummer van de Consumentengids is een onderzoek opgenomen naar online autobanden bestellen. De uitkomst is dat online bestellen loont en gemiddeld 40% goedkoper is dan via de reguliere handel.

En bij welke online aanbieder moet je vervolgens zijn? Uit de test blijkt dat Topbanden en EJ Banden de goedkoopste zijn: 10 tot 12% goedkoper dan het gemiddelde prijsniveau! Naast een uitvoerig artikel in de Consumentengids wordt ook op de website van de Consumentenbond kort ingegaan op het onderzoek.

Bij Topbanden zijn we vanzelfsprekend trots dat onze nooit aflatende inspanningen hun vruchten afwerpen. In onze branche is het zaak voortdurend de effectiviteit van alle processen op het hoogste peil te houden om de prijzen scherp te kunnen houden zonder verlies van kwaliteit van dienstverlening. Wij zijn verheugd dat deze onafhankelijke test van de Consumentbond aantoont dat we daar blijkbaar uitstekend in slagen!

Voor wie ons nog niet kent, neem gerust een kijkje op onze website. Een mocht u banden nodig zijn, dan bestelt u deze in enkele klikken en heeft u ze enkele dagen later op ieder gewenst adres. Dit mag bij u zelf zijn, of bij een kennis die altijd thuis is of meteen bij één van onze montagepartners, die de banden voor u monteert.

Zoekt u winterbanden van topkwaliteit, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen, dan kunnen we u van harte de Nokian WR D3 of de Vredestein Wintrac Xtreme aanbevelen. Banden die zich in de praktijk en in testen hebben bewezen en  erg populair zijn onder de klanten van Topbanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten