Categorie

donderdag 3 juli 2014

Neuwe generatie all seasons-band Vredestein

Vredestein introduceert een nieuwe generatie all seasons-band: de Quatrac 5. Het meest opvallend aan deze band is het loopvlakdesign. De helft van het asymmetrische loopvlak heeft een zomerprofiel en de andere helft een winterprofiel, met fijne lamellen. De traditionele all seasons-band heeft grofweg gezegd het profiel van een winterband en de rubbersamenstelling van een zomerband.Naast een gedeeld winter- en zomerprofiel heeft de band tevens een opvallende asymmetrische buitenste langsgroef, waardoor extra stijfheid wordt verkregen en hierdoor biedt de band meer stabiliteit en verbeterde handling op droog wegdek. De band is tevens voorzien van zogenaamde 3D Grip Claws, waardoor zelfs op besneeuwd wegdek snellere acceleratie mogelijk is.

Groene band
De band is zeer slijtvast, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is en tegelijkertijd scoort de band uitstekend op de criteria van het Europese bandenlabel: brandstofbesparing, grip op nat wegdek en geluidsniveau. Hierdoor krijgt de band het predicaat groene band mee.

Vredestein levert al jaren kwaliteitsbanden die erg vriendelijk geprijsd zijn. Bij Topbanden bevelen we ons aanbod Vredestein banden dan ook van harte aan.

Bron en rechten foto: www.vredestein.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten