Categorie

woensdag 4 maart 2015

MICHELIN presenteert CrossClimate

Voor all seasons-banden konden bezitters van personenauto's tot nu toe eigenlijk niet bij Michelin terecht. Daar komt nu verandering in met de MICHELIN CrossClimate tire, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt.

De MICHELIN CrossClimate tire komt in mei op de markt en zal in 23 verschillende maten worden aangeboden in de velgmaten 15", 16" en 17". Met de band kan het gehele jaar door gereden worden en de band krijgt het officiële winterbandenkeurmerk, het zogenaamde sneeuwvloksymbool.

De ontwikkeling van de band heeft 36 maanden gekost. In deze periode hebben 150 ingenieurs aan het project gewerkt en zijn meer dan 1000 laboratoriumtests uitgevoerd. De MICHELIN CrossClimate tire  is vervolgens getest in temperaturen variërend van -30° C tot +40° C in Duitsland, Canada, Spanje, Finland, Frankrijk, Polen en Zweden.

Michelin is van oudsher één van de allergrootste en bekendste merken in de bandenmarkt. Bij Topbanden vindt u het complete assortiment Michelin banden tegen de scherpste prijs!

Bron en rechten afbeelding: www.michelin.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten