Categorie

donderdag 30 juni 2016

Hankook verbindt zich aan Real Madrid

Hankook en Real Madrid hebben een driejarige sponsorovereenkomst getekend. De overeenkomst geldt vanaf juli 2016. De naam Hankook zal tijdens alle thuiswedstrijden van Real Madrid in het Santiago Bernabeu-stadion te zien zijn, zowel voor de Spaanse competitie, de Spaande beker als de internationale wedstrijden. Voor de internationale wedstrijden zal de naam Hankook eveneens te zien zijn bij de uitwedstrijden van de club van onder meer Christiano Ronaldo en Gareth Bale.

Bron en rechten afbeelding: Hankook Europe

Hankook is al meerdere jaren actief als sponsor in de internationale sportwereld. Zo is de Koreaanse bandenfabrikant op voetbalgebied hoofdsponsor van de UEFA Europa League en sponsor van de populaire Duitse topclub Borussia Dortmund en het Engelse Northampton. Ook is Hankook als sponsor verbonden aan de rugbyclub Lyon. Als bandenmerk mag de autosport natuurlijk niet ontbreken. De DTM (Deutsche Tourwagen Masters) en de Europese Formula 3 rijden op Hankook banden.

Hankook heeft de laatste jaren een plaats verworven tussen de topmerken in bandenland. Een breed assortiment banden van zeer hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. Het ruime aanbod van Hankook is natuurlijk te vinden op Topbanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten