Categorie

donderdag 24 november 2016

Goedkope winterbanden

We willen allemaal graag winterbanden van goede kwaliteit voor een klein prijsje. Dan ben je bij Topbanden aan het goede adres. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste winterbanden als je kijkt naar de prijs-kwaliteitsverhouding.

1 - Falken EuroWinter

Het gehele aanbod van deze Japanse fabrikant is erg interessant als je kijkt naar prestaties en prijs. Comfortabele banden met een goede levensduur. De winterbanden bieden goede grip in de sneeuw en op beijzelde wegen en zijn beschikbaar voor sportieve auto's, familie-auto's en SUV's.

► Onze favoriet is een nieuw model, de Falken EuroWinter HS01. Gepresenteerd op de grote Duitse bandenbeurs Reifen Essen in mei van dit jaar en speciaal ontwikkeld voor de Europese wegen en winters.
Aanschafprijs*  ± €54 in 205/55 R16

2 - Hankook Winter i*Cept

Hankook behoort tot de zeven grootste bandenfabrikanten ter wereld en dat is niet voor niets. In het assortiment vinden we uitstekende winterbanden, voordelig geprijsd. Voor alle typen auto's en voor alle weersomstandigheden.

► Eén van de modellen die we graag onder de aandacht brengen is de Hankook Winter i-Cept RS2 W452, in veel maten beschikbaar. Het profiel heeft extra lamellen en grove dwarsgroeven. Tezamen met de rubbersamenstelling op basis van silica levert dit de ideale combinatie op om de winterse omstandigheden de baas te kunnen.
Aanschafprijs*  ± €72 in 205/55 R16


3 - Vredestein Snowtrac 5: winterbanden van eigen bodem

Vredestein is al jaren lang een bekende naam in eigen land en begint nu ook steeds naam te maken over de grens. Dat verbaast ons bij Topbanden niet, aangezien Vredestein zich kan meten met de topmerken, terwijl de prijs voordeliger is.

► Een winterband die zich ruimschoots heeft bewezen is de Snowtrac 5. Presteert op natte, bevroren en gladde ondergrond. Het uitgekiende profiel zorgt er tevens voor dat geluid geabsorbeerd wordt.
Aanschafprijs*  ± €66 in 205/55 R16


4 - Nokian - vanzelfsprekend!

Natuurlijk mag in onze selectie de Finse winterbandenspecialist Nokian niet ontbreken. Dit jaar vierde de uitvinder van de winterband zijn tachtigste verjaardag als winterbandenspecialist.

► De Nokian die voor veel modellen auto's geschikt is, is de WR D3.. Deze populaire winterband biedt grip in de sneeuw, op beijzelde wegen en op natte wegen.
Aanschafprijs*  ± €66 in 205/55 R16
* de prijzen kunnen variëren en dienen puur als indicatie beschouwd te worden, afgaande op de geldende prijzen op 24 november 2016. 


Naast veilig rijden in de winter blijft spelen in de sneeuw toch ook vooral erg leuk...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten