Categorie

donderdag 26 september 2013

Vredestein populair bij klanten Topbanden


Indien u regelmatig op de weg te vinden bent, is het verstandig om in de winter ook in Nederland met winterbanden te rijden. Deze banden bieden namelijk meer veiligheid bij koud weer (minder dan 7°C), ook als de wegen schoon zijn.

Vervolgens is het natuurlijk de vraag welke band u het beste kunt kiezen. Wij nodigen u daarom graag uit een kijkje op de website Bandenbeoordelingen te nemen. Hier ziet u de meningen van de klanten van Topbanden over hun banden. Niet alleen winterbanden overigens, ook de zomerbanden worden hier beoordeeld en tevens kunt u per model auto zien hoe de banden beoordeeld worden.

Wij hebben zelf de verschillende meningen ook bestudeerd en zien bij de winterbanden dat Vredestein en Nokian enorm door onze klanten gewaardeerd worden. Omgerekend naar een cijfer zouden de Vredestein Wintrac Xtreme, voor krachtige personenauto's, en de Wintrac 4 Xtreme voor SUV's een 9 scoren. Ditzelfde geldt ook voor personenautoband Nokian WR D3 en de WR G2 SUV van winterbandenspecialist Nokian. De winterbanden van gerenommeerde merken als MICHELIN, Continental en Goodyear krijgen in de regel 4 van de 5 te behalen sterren, wat op een schaal van tien dus het cijfer 8 zou betekenen.

Kijken we naar de zomerbanden dan zien we dat ook daar de populaire modellen rond bij 4 sterren uitkomen. Ook hier is Vredestein weer de positieve uitzondering met de Sportrac 5, met maximale scores op grip op droog wegdek en rijcomfort.

Als we deze positieve beoordelingen van onze klanten afzetten tegen de prijs van Vredestein, dan laat het geen twijfel dat dit merk van vaderlandse bodem momenteel een uitstekende koop is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten