Categorie

maandag 10 november 2014

Cashback: een extra korting voor goedkope banden

Vanaf 2005 biedt Topbanden reeds banden voor kleine prijzen, vergezeld van een professionele service. Uit de bijna 4000 zeer positieve klantbeoordelingen blijkt dat u dit reeds enorm heeft gewaardeerd.

Het doet ons erg veel genoegen om uw positieve beoordelingen te lezen en te constateren dat onze inspanningen hun vruchten afwerpen en gewaardeerd worden. Tegelijkertijd zijn we enorm blij met alle tips die we hebben mogen ontvangen om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Waar we eveneens erg blij mee zijn, is het groeiende aantal trouwe klanten, dat bij ons terugkeert voor vervolgbestellingen. Deze klantentrouw willen we graag belonen met nog betere deals op onze website!

Trouwe klanten-kaart: uw banden nog goedkoper!
Als u vaker bij ons bestelt, belonen we u middels ons loyaliteitsprogramma!


Het systeem werkt erg simpel:

  • u bestelt uw banden;
  • zonder iets aan  te vragen of u ergens in te moeten schrijven wordt 2% van het totaalbedrag van uw bestelling inclusief BTW bijschreven op uw klanttegoed voor een volgende bestelling;
  • er geldt geen minimum bedrag van de bestelling: voor ons bestaan er geen kleine bestellingen of kleine klanten;
  • het opgebouwde tegoed vervalt niet: we wisselen immers niet iedere3 weken onze banden en vaak zelfs niet ieder jaar, het tegoed blijft gewoon beschikbaar voor uw volgende bestelling.


Een voorbeeld uit de praktijk :

Jaap heeft 4 Hankook winterbanden nodig voor zijn Peugeot 308.
Hij wil goede banden voor een aantrekkelijke prijs en kiest de Hankook Winter i-Cept RS in de maat 225/45 R17 94V. Op het moment dat hij bestelt kosten de 4 banden samen €395: hij heeft hiermee €7,90 beschikbaar voor een volgende bestelling.
Een week later krijgt zijn vrouw Myrna een lekke band. Zij heeft een nieuwe voorband nodig en Jaap bestelt een MICHELIN Primacy HP in 205/55R16 91 H. Op deze nieuwe bestelling krijgen Jaap en Myrna €7,90 korting.

Het is dus goed om bij het vergelijken van de prijzen in gedachten te houden dat u bij ons u ons 2% terug ontvangt. Als een band elders enkele centen goedkoper wordt aangeboden, bent u bij ons toch nog goedkoper uit.Geen opmerkingen:

Een reactie posten