Categorie

donderdag 31 maart 2016

Hankook en Pirelli imponeren bij zomerbandentest

De Pirelli Cinturato P7 Blue en de Hankook Ventus Prime3 zijn als winnaar uit de bus gekomen bij de zomerbandentest van het Duitse AutoBild. Samen met de Continental PremiumContact 5, de Goodyear EfficientGrip Performance en de Dunlop Sport BluResponse kregen ze het predikaat voorbeeldig. In totaal werden 50 banden getest in de populaire bandenmaat 205/55R15 91V.

Bron en rechten afbeelding: autobild.de


Het nadruk lag bij deze test op veiligheid op droog en nat wegdek. Hierbij werd in meerdere rondes getest. Bij de eerste test ging het op de kortste remweg op droog en nat wegdek. Hieraan deden 50 banden mee, waarvan 15 doorgingen naar de tweede ronde. Hierbij werd ook getest op aquaplaning op rechte stukken en in bochten, handling op nat en droog wegdek, grip op nat wegdek, afrolgeluid, rolweerstand, levensduur en de levensduur in relatie met de aanschafprijs,

Hankook

Deze test van Bild bewijst de dat Hankook definitief met de grote jongens mee kan doen. Bij Topbanden waren we daar al langer van overtuigd, mede ook op grond van de uitstekende gebruikersbeoordelingen. Tezamen met een gunstige prijsstelling betekent Hankook bijzonder veel waar voor je geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten